Спортният министър закова БФС! Неудобен въпрос

Димитър Илиев коментира сагата за мача България-Унгария

Спортният министър закова БФС! Неудобен въпрос | StandartNews.com

Източник: БТА

Министърът на спорта Димитър Илиев сподели своето мнение относно провеждането на евроквалификацията между националните отбори на България и Унгария. Той заяви, че ситуацията е петно върху футбола и спорта, като сподели, че не може да вземе отношение дали да има публика на стадион "Васил Левски".

Мачът България - Унгария... това показва, че когато нямаш решение на един проблем, започваш с неправилни ходове да търсиш спасение за нещо, от което няма спасение. Няма лоши хората да протестират. Това е демократично.

Да затвориш мач на националния отбор, да държиш цялата футболна общественост под напрежение, говорим за неща, които са абсурдни. Неразривната връзка между феновете и играчите е любовта към спорта. Как ще затвориш стадиона?", заяви той.

"Естествено, че е петно върху футбола и спорта. Радвам се, че се намери решение къде да се изиграе мачът. От наша страна оказахме пълно съдействие. Два дни преди мача "ще се играе, няма да се играе", не може да се върти и да се суче до последно.

Взети са всички мерки да се играе мача. Ти няма да си пуснеш гражданите да си подкрепят отбора... Не е в моите прерогативи да кажа дали ще има публика", добави още министър Илиев.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пълно посмешище
преди 5 месеца

Нищо не е заковал този, всички разбрахме, че е един най-обикновен мухльо, страхливец, мижитурка!

Откажи