Снимаме се като Меси в центъра на София

Фенове разиграват виртуално дерби и позират с купата на UEFA

Снимаме се като Меси в центъра на София | StandartNews.com

София. Феновете на футбола ще влязат "в кожата" на Меси. Те ще получат възможност да се щракнат с Купата на UEFA и да споделят фотоса веднага в социалните мрежи. Най-ценният европейски футболен трофей пристига в столицата на 18-ти октомври и ще бъде изложен в специално изградена шатра пред Народния театър "Иван Вазов". Там, освен да зърнат Купата, феновете ще могат да се забавляват с много интерактивни игри и дигитални атракции, плод на най-високи технологии.

С възможностите, които предлага т.нар. RFID технология, посещението на всеки фен в шатрата ще се превърне в незабравимо изживяване. За да могат да се възползват от всички игри и атракции, посетителите ще получат персонални RFID карти срещу предварителна регистрация във фейсбук страницата на Unicredit Bulbank. В шатрата всеки посетител ще може да позира като голмайстор пред 55-инчов екран и да се види в центъра на стадион, аплодиран от хилядна тълпа. Този миг ще бъде заснет и изпратен на личното табло на всеки участник, както и на мобилния му телефон и имейл. Технологията предлага още виртуален шут на футболна топка, както и участие в майсторско разиграване на терена заедно с виртуални играчи.

Специална стена на шампионите в шатрата ще показва на посетителите едни от най-славните моменти в историята на UEFA. Футболните фенове ще могат да зърнат фланелката на Лео Меси с автограф от финала в Барселона през 2009 г., ръкавиците на Касияс. Сред атракциите са и футболната топка от финала през 2007 г, още 14 оригинални топки от различни финали на UEFA, както и официалната съдийска монета на Шампионска лига. В шатрата ще бъде разиграна и виртуална томбола, а дали печелят участниците ще разберат от своето персонално табло. След столицата, Купата ще отпътува за Велико Търново, а после ще може да бъде видяна в Пловдив и Стара Загора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай