Слухове връщат Бербатов в Англия

Слухове връщат Бербатов в Англия | StandartNews.com

Бъдещето на Димитър Бербатов отново се озова под светлината на медийните прожектори в Англия. Според появилите се слухове нападателят на "Монако" през лятото може да се върне в Лондон, информира Daily Mail. И по-точно в "Уест Хем".

Бившият ас на "Манчестър Юнайтед" припомни на островитяните качествата си в двубоя с "Арсенал" в Шампионската лига миналата седмица, когато изигра перфектен мач и вкара второто попадение за успеха на "монегаските" с 3:1.

В местен фенски сайт привържениците на "чуковете" показват страхотен ентусиазъм от възможността Бербатов да дойде на "Ъптън Парк".

Договорът на българския нападател с "Монако" изтича през лятото, а той все още не е подписал ново споразумение с клуба, като това му дава възможност да преговаря с други отбори и да смени принадлежността си със свободен трансфер.

В същото време, френското авторитетно издание L'Equipe написа вчера, че Радамел Фалкао по всяка вероятност ще се завърне в "Монако", тъй като не успява да разкрие качествата си в "Манчестър Юнайтед". Евентуално завръщане на колумбиеца на "Луи II" пък може да отвори вратите на Бербатов към друг клуб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай