Слай рекламира Чука в Гърция

Слай рекламира Чука в Гърция | StandartNews.com

Любо Симеонов е голямата звезда на бойния турнир BIGGERТS BETTER 23. В Гърция върви реклама, а българският участник се върти в хитовата лента на "Непобедимите 2". Там Чука се изявява заедно с Джейсън Стейтъм и Силвестър Сталоун. Той влиза в ролята на албански бабаит и се репчи на двамата екшън актьори. Но въпреки впечатляващата си осанка бива нокаутиран. Клипът е истински хит за феновете, които се готвят да се наслаждават на зрелищното шоу на Халкидики.

Любо, известен още и като Гребеца, също ще се радва на подкрепа на живо. За него гърло ще дере стабилна родна агитка в битката му за титлата на WKN срещу американеца Раду Спингел. Мачът е на 5 юли и е от 5 рунда по 2 минути. Целият боен спектакъл ще бъде излъчен пряко по "Евроспорт". Сред хората, които ще викат за Любо, са бойците от М-1 Global Деян Топалски и Георги Станчев, муай-тай треньорът Кирил Пенджуров и боецът Веселин Веселинов. По непотвърдени слухове е възможно и присъствието на Кубрат Пулев. Интересът е огромен, а билетите са на цени от 20 и 50 евро.
Подготовката на Чука премина сериозно, като само в рамките на няколко месеца направи два пълноценни лагера в Тайланд. Тренировките бяха в една от най-елитните школи в Банкок.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай