Славист тича за здраве с националите

Славист тича за здраве с националите | StandartNews.com

Играчите са с криви характери, радва се Петев

Ради Василев май само ще тича за здраве в националния отбор, стана ясно вчера. Нападателят на "Славия" бе привикан на пожар заради проблемите на Георги Миланов, но се оказа, че нещата са били - много шум за нищо. Травмата на Миланов не била сериозна и до 3 дни щял да тренира наравно с останалите. Ивайло Петев обаче не посмя да отпрати Василев, който се включи в първата тренировка на тима преди мача с Италия вчера. Петев и без това бе достатъчно оплют от боса на "белите" Венцеслав Стефанов за решението да покани отново Валери Божинов, Иван Бандаловски и други добре познати имена. "Знам, че винаги ще има атаки от една или друга страна за състава. Това са играчите. Най-важното е да изберем правилните 11 за мача с Италия", отсече самият Петев. "Футболистите са с криви характери, но това е хубаво", продължи селекционерът.

"Вярвам, че можем да направим нещо. Имаме шанс, но трябва да се преборим за него. За мен нещата са 50 на 50 с Италия", завърши той пред БНТ.

"Трябва да действаме като отбор. Само така можем да направим нещо. За съжаление нямаме единици, които могат да решат сами срещата, както е например в Италия, Испания или Аржентина", коментира пък Валери Божинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай