Скочили на Хубчев заради Мапуку

Скочили на Хубчев заради Мапуку | StandartNews.com

Това е част от футбола, обяви шеф на "Берое"

Решението на Петър Хубчев да замени Мапуку е довело до напрежението между него и феновете. Запалянковци му потърсиха сметка след 1:1 с "Черно море". Треньорът не им остана длъжен.

"Простотията започва да взема връх. Ако искате започнете вие да правите състава. По принцип сигурно има 2000 треньори на стадиона. Може би са по-добри и от нас, но ние тренираме момчета, познаваме ги добре и знаем в какво състояние са", обяви спецът пред журналистите минути по-късно. "Нямам тенденциозно отношение към Мапуку. Нито към Иво Иванов, Милисавлевич. Аз казвам, че не съм доволен от отиграванията на Мапуко, ама въобще. Но не може и един футболист още да не е стъпил на терена и да започнат да го псуват. Как да играе?", продължи в този тон Хубчев.

"Говорих с него. Проблемът е бил в смяната. Много пъти сме имали срещи с феновете, но не може всички на стадиона да са на едно мнение. Има такива, които не са доволни и го показват. Това е част от футбола", заяви изпълнителният директор Илко Русев. Той е разпоредил разследване заради недоволството отстрана на феновете, че на стадион "Берое" работила само една каса.

"Все още не съм получил доклада, но знам че тя не бе единствена. Просто там се струпват повечето хора. Наблюдавам и друго нещо. Хората идват 20 минути преди началото на срещата и започва бутане, блъскане. Това не е от днес. Пускаме предварителна продажба чрез "Евентим", за да улесним феновете. Но явно така са свикнали. Ще се погрижим за срещата с "Ботев", на която очакваме още повече публика, да няма проблеми", каза още шефът на "Берое".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай