Скандалът в италианкия футбол се разраства. Как хазартът закопа Фаджоли

Престанах да спя, дълговете ме преследваха, казва халфът на Ювентус

Скандалът в италианкия футбол се разраства. Как хазартът закопа Фаджоли | StandartNews.com

Най-големият скандал в италианския футбол продължава да гърми с пълна сила.

Италианските медии разкриват шокиращи подробности за хазартната зависимост на Николо Фаджоли и признанията му от пред прокуратурата.

Халфът на Ювентус е заявил, че е бил заплашван от собственици на нелегални платформи за залагания, на които е дължал пари, и че натискът върху него е продължил през последните няколко месеца.

Той е разкрил също, че халфът на Нюкасъл Сандро Тонали му е предложил приложение за залагания в незаконни онлайн платформи и го е накарал да си направи акаунт там.

“Започнах да залагам в Тирения през 2021 г. по време на тренировъчния лагер на националния отбор до 21 години. В началото един футболист, разполагащ с много свободно време, в крайна сметка опитва тръпката от хазарта, за да преодолее скуката. С течение на времето това се превръща в мания.

През нощта бях спрял да спя. Колкото повече време минаваше, толкова повече дългове ме преследваха. Те продължаваха да се увеличават и аз залагах само за да се опитам да компенсирам”, казва Фаджоли

Казаха ми: “Ще ти счупим краката”. Имах толкова много дългове, че дори и да бях спечелил, нямаше да получа нищо от това, категоричен е той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай