Синът на Гунди събра $5000 за школата на "Левски"

Парите са от дарения в кампанията организирана от Андрей Аспарухов

Синът на Гунди събра $5000 за школата на "Левски" | StandartNews.com

Около 8200 лева са преведени и ще бъдат използвани от ДЮШ на Левски. Това обяви Андрей Аспарухов от САЩ на своята страница във "Фейсбук". Синът на клубната легенда Георги Аспарухов е инициатор на дарителската кампания "1000 за Левски". В благодарствено писмо изпълнителният директор на "сините" Павел Колев уверява, че набраните средства ще бъдат похарчени само и единствено за нуждите на школата на "Герена". От своя страна Анди изказва благодарност на всички, включили се досега в кампанията.

"Скъпи приятели,
Преведохме даренията за първият месец от старта на кампанията “1000 за Левски”. Сумата е $5000 (около 8200лв), и ще бъде използвана за нуждите на школата на “ПФК Левски”. Огромни благодарности за всички включили се досега! Вашата съпричастност, разбиране и вяра в това, което правим заедно са причината кампанията да се развива!
Надявам се всеки месец дарената сума да нараства и да се приближим до желаните “1000 за Левски”. Огромната ми молба е дарилите еднократно, ако желаят да направят месечен абонамент. Това ще гарантира стабилността на ежемесечните дарения. Всеки може да се включи, като дари $20 месечно, както и да помогне кампанията да достигне до повече хора!", написа синът на Гунди.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай