"Сините" в атака, нареди Топузаков

Имам идея как да вдигна тима, сигурен е треньорът

"Сините" в атака, нареди Топузаков | StandartNews.com

София. Самочувствие прояви новият треньор на "Левски" Елин Топузаков въпреки тежката ситуация, в която е поставен тимът.

Топчо сподели първите си изисквания на горещия пост минути, преди да изведе "сините" за занимание преди утрешния мач с "Ботев" на "Герена" от 16,15 часа.

"От много приказки няма смисъл. Не мисля, че трябва да се плаша от нещо. Все пак имам самочувствието, че дълги години съм бил тук. Изгубихме всичко. Ще се опитаме да променим нещата в отбора. Имам някои идеи как да се подобри обликът ни", разкри един от любимците на Сектор "Б". И добави: "Първата ни цел е да започнем да изглеждаме като отбор. Дали съм готов да се справя ще покаже времето. Трябва да има тактическа дисциплина и себераздаване. Стилът на "Левски" винаги е бил да играе атакуващо и агресивно. Не мисля, че на играчите им липсва мотивация. Вярвам на футболистите - не мисля, че не са се раздавали, просто играят притеснено".

Пред Топчо има куп ребуси за решаване. Лазаретът на "Герена" е пълен. Валери Божинов, Дъстли Мюлдер и Миро Иванов са с травми. Пламен Илиев е със счупен пръст, Орлин Старокин се контузи с "канарчетата" за Купата на България. Заради натрупани 9 жълти картона аут за 2 мача е терминаторът Пламен Крумов. Все пак има и добра новина - завръщането след наказание от 3 мача на Влади Гаджев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай