Шефката на Канал 3: Гриша Ганчев реши да гази правилата

Шефката на Канал 3: Гриша Ганчев реши да гази правилата | StandartNews.com

Мачовете на ЦСКА ще бъдат предавани само в ефира на Канал 3. Това стана ясно от интервю на програмния директор на телевизията Ива Стоянова пред БЛИЦ. В него тя коментира острата декларация на медията, както и това, че дебютът на "армейците" във "В" група ще "на тъмно". Срещата на "Армията" срещу "Струмска слава" е в неделя от 18 часа. Тя ще бъде излъчена на запис от 22 часа, обявиха от телевизията.

Ето и цялото интервю на Стоянова:

- Защо се стигна до острата реакция на Канал 3?

- Получи се забавяне на утвърждаване на програмата заради господин Гриша Ганчев, който не желае да се съобразява с правилата. Като някаква мутра той реши, че няма да ги спазва. От наша страна проблем с Българския футболен съюз няма. Но господин Ганчев ги е заплашил, че няма да допусне камери на стадиона.

- Все пак стигна ли се до някакво разрешаване на проблема? Къде ще се предават мачовете на ЦСКА?

- Няма спор по въпроса. ЦСКА е по Канал 3 и точка. Няма да допуснем някой да ни прескочи. Ние сме легитимна телевизия! Аз не мога да разбера какъв е той в ЦСКА. Ако се вълнуваше от желанието на феновете, поведението му щеше да е различно. Едно е сигурно, Канал 3 ще направи всичко, за да предостави на запалянковците първия мач на ЦСКА.

- Обмисляли ли сте вземането на по-сериозни мерки след намесата на трета страна?

- Не! Сигурна съм, че Българският футболен съюз ще ни осигури възможността да излъчваме мачовете и от стадион "Българска армия". Отношенията ни са чудесни и досега работата ни винаги е била перфектна.

- Какво бихте казали на господин Гриша Ганчев?

- Призовавам го да започне да играе коректно. Канал 3 няма да си мълчи. Не мисля, че има повече какво да се коментира. Ивка Димитрова ясно изрази позицията на целия ни екип. През миналия сезон във "В" група показахме на какво сме способни. Стоим плътно зад нашия екип и ще се борим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай