Шалке направи Реал за смях

Шалке направи Реал за смях | StandartNews.com

Реал (Мадрид) загуби от Шалке с 3:4 в реванша от осминафиналната фаза. Въпреки това отборът се класира за четвъртфиналите на Шампионска лига. Испанците спечелиха първия мач с 2:0 и продължават защитата на трофея си с общ резултат 5:4.

Германците откриха резултата в 20-ата минута на двубоя. Точен за Шалке бе Кристиан Фукс, а Кристиано Роналдо изравни пет минути след това.

Второто попадение на Шалке дойде от Клас Ян Хунтелаар в 40-ата минута. 

Роналдо отбеляза втори гол точно преди края на първото полувреме.

Седем минути след началото на втората част Реал взе преднина след гол на Карим Бензема. Лирой Сане пък изравни в 57-ата минута.

Хунтелаар оформи крайното 3:4 в 84-ата минута.

Реал не успя да задържи топката в свое владение и в добавеното време на двубоя. Испанците бяха освиркани от зрителите на "Бернабеу".

"Няма да говоря повече до края на сезона". Това бе единственият коментар на Роналдо пред медиите след мача.

Анчелоти: Заслужихме си освиркванията

"Заслужихме си освиркванията", каза от своя страна наставникът на Реал карло Анчелоти. "Играхме слабо. Мачът не се разви изобщо добре за нас," сподели Анчелоти. "Трябва да подобрим нещата. Това е ясно", добави още той. 

"Завръщането на Лука Модрич бе единственото положително тази вечер," каза още Анчелоти.

"Футболистите ми загубиха увереност, а имаме и проблеми с контузии. Не се борим и не сме концентрирани. Отговорността за отбора носи треньорът. Дали може да бъда уволнен?! Не мисля за това", завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай