Семейна драма с вратар на "Левски"

Семейна драма с вратар на "Левски" | StandartNews.com

Вратарят на "Левски" Боян Йоргачевич не успя да тренира със съотборниците си часове преди мача с "Литекс" от турнира за купата на България. Срещата е днес от 17,30 часа в Ловеч. Боян дори изпусна съотборниците си и пътува отделно от тях. Причината за това е, че той се прибра спешно в Сърбия за погребение. Преди равенството 0:0 с "Ботев научил, че е починал пастрокът му. "Левски" влезе в положението му и го освободи, за да отдаде последна почит на покойника.

Боян е уверил, че ще преодолее мъката и ще бъде на линия за мача с "оранжевите". Един от собствениците на клуба Иво Тонев дойде, за да види какво е настроението в отбора пред важната среща, която идва след два поредни мача без победа. Иначе заниманието на "сините" бе белязано от неприятен инцидент. Последното ново попълнение на "Левски" Санти Нгом също влезе в графата на контузените, след като счупи палец.

"Сините" се надяват, че травмата ще отшуми до началото на подготовката.
Треньорът Стойчо Стоев пък за пореден път отписа Денис Махмудов. Македонецът не попадна в групата за двубоя с "Литекс" и най-вероятно раздялата му със "сините" вече е неизбежна. Той започна сезона като титуляр, но в последно време рядко се появява на терена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай