Сектор "Б" иска нов "Левски" за "Лацио"

Сектор "Б" иска нов "Левски" за "Лацио" | StandartNews.com

Фенове заложиха бомби на мача за юбилея

Феновете на "Левски" за пореден път скочиха срещу играчите от отбора, които правят рекордно слаб сезон. В нарочна декларация те обявиха, че не желаят 90 процента от настоящите футболисти да са на терена на 23-ти май срещу "Лацио". Тогава ще е кулминацията на тържествата по случай 100-годишния юбилей.

Ето какво съобщение се появи на страницата във Фейсбук на "Фонд Сектор Б": "В мач, в който трябват чест, сърце и душа, няма как да участват 90% от тези хора. В този мач ще участват единствено малцината, на които поне им трепваше сърцето, докато нашите кървяха. "Левски" свърши сезона преди 2 кръга благодарение на тях. Имат да изиграят още няколко мача и после отиват заслужено на бунището на историята". Членовете на тръст "Синя България" пък призоваха футболистите да съберат пари за организирането на юбилея. Те обявиха, че Станимир Стоилов им е подал ръка и е изявил желание да даде 1000 лв. Запалянковците обаче заложиха сериозни бомби, който могат да взривят мача с "Лацио". Те ни в клин, ни в ръкав започнаха да обясняват как ще протече срещата. Така са на път да провалят подписани договори от страна на фонд "100 години "Левски"", като последният е оторизиран от клуба да организира мача. Тити Папазов и компания може да увиснат с 200 000 лв загуба от ентусиастите.

Гара Дембеле вече е свободен агент

Последният голям любимец на "синя" България Гара Дембеле бе изритан от "Фрайбург". Моментално социалните мрежи се активизираха. Страницата "Да върнем Гара Дембеле в "Левски" във Фейсбук събра хиляди фенове. Тимът от Бундеслигата купи малиеца през 2011-а година с трансфер от Левски за 2,3 милиона евро. 28-годишният таран обаче не успя да се утвърди в немския елит. Той записа едва 20 официални мача за "Фрайбург" и 1 гол. През миналата година Дембеле игра като преотстъпен в китайския "Ухан Цал", за който се отчете с 21 мача и 3 попадения. През пролетта Гара беше част от втория отбор на "Фрайбург", но здравословни проблеми му попречиха да се изяви и там.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай