Секс допинг за "Борусия"

Спри се, примолил се Пепе на Левандоски

Секс допинг за "Борусия" | StandartNews.com

Дортмунд. Женски гърди поведоха "Борусия" към реванша с "Реал". Треньорът на "жълто-черните" Юрген Клоп качи в самолета всички половинки на футболистите. Това бе отговорът на германците след предложението на Марио Балотели. Италианецът обеща на "Белия балет" секс награда. Той щял да вкара в съблекалнята на "Бернабеу" гаджето си.

Жените на играчите на "Борусия" се бяха издокарали с черни фланелки, на които грееше клубната емблема. На гърбовете им пишеше кратко и ясно: "Искаме в Лондон!". Желанието им съвпада с това на феновете, които изпратиха любимците си със същия рефрен към самолета за испанската столица. "Трябва да бъдем спокойни и внимателни. Най-важното е да не ни вкарат първи гол", обяви Себастиян Кел. "Няма какво да губим. Преди първата среща ни отписваха, но сега нещата се обърнаха. И ние искаме финал", обяви шефът на тима Ханс-Йоаким Вацке. Той разкри също, че е дал зелена светлина на агентите на Роберт Левандовски да му търсят нов отбор. "Вече имаме едно доста примамливо предложение", обявиха веднага полските мениджъри, но не пожелаха да обявят подробности.

Самият Роберт разкри пред издание в родината си, че Пепе му се е молил да спре да вкарва в първата среща. Таранът влязъл в положение. "Беше при корнер накрая. Дойде и каза: "Вкара 4, не мислиш ли, че вече стигат!", обясни машината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай