Сашо Томов обеща спонсор с 1,5 млн.

ЦСКА има инвеститор за "Армията" и Панчарево

Сашо Томов обеща спонсор с 1,5 млн. | StandartNews.com

София. Среща в офиса на Александър Томов снощи начерта розово бъдеще за ЦСКА, съобщи livesport.bg. Реалният собственик на клуба привика членовете на управата Александър Тодоров, Ивайло Котев, Лъчезар Николов, Иван Ченчев и Румен Атанасов.

"Говорихме за много неща. Коментирахме всичко от А до Я. Планирахме първото тримесечие на 2014 година. Ще се срещнем тези дни и ще говорим. Не желая повече да коментирам в телефонен разговор", лаконичен бе Томов пред медията след двучасовата среща.

ЦСКА е постигнал договорка с чуждестранна фирма, която ще бъде новият генерален спонсор, разкрил на заседанието Томов. За варианта преди Нова година призна и Александър Тодоров.

Името на спонсора ще стане ясно след 15 този месец. Със сигурност до края януари "червените" ще го обявят официално. В клуба от бъдещия финансов благодетел ще постъпват около 1 500 000 лева на година. Цяла есен ЦСКА играе без спонсор върху фланелките.

От ръководството са намерили инвеститор за цялостното изграждане на стадион "Българска армия", както и на базата в Панчарево. Това е и причината Томов и Тодоров да откажат помощ от страна на "ЦСКА Завинаги" за комплекса над софийското езеро. Организацията на Сашо Чакмаков и Стойне Манолов обаче продължава да гради терените за школата пред стадиона.

Пред Стойчо Младенов е била поставена задача да класира "червените" за турнирите. Досега в ЦСКА нямат официално потвърждение дали ще бъдат наказани от УЕФА заради отказа да участват в Лига Европа миналото лято.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай