Самолетни драми за Валери и Бандата

Самолетни драми за Валери и Бандата | StandartNews.com

Ще вкарам гол с тежест, закани се Божинов

Самолет изправи косите на Валери Божинов, Иван Бандаловски и компания преди първата среща с БАТЕ от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Двубоят е днес от 21,45 часа на стадион "Борисов Арена", който е с капацитет от 13 хиляди зрители.

Премеждията за "Партизан" започнаха още на родна земя, след като полетът им за Минск закъсня с над два часа. Нещата станаха още по-страшни при навлизане в небето над Беларус. Иначе родният нападател на "Партизан" Валери Божинов отговори на критиките, които полетяха към него в последната седмица. Голаджията не се спря дотук и се наточи да отбележи във вратата на БАТЕ в тазвечершната среща от плейофите на Шампионската лига. "Искам да вкарам гол в Европа и да влезем в групите. И то не какъв да е, а гол с тежест. Нормално е да има напрежение, когато се казваш Валери Божинов и играеш за "Партизан". Това не представлява проблем за мен. Играл съм в големи клубове като "Ювентус", "Ман Сити" и "Фиорентина". Ако не можеш да риташ под напрежение, по-добре да не излизаш на терена изобщо. Когато си добър футболист, всички очакват да се представяш на максимума на възможностите си", заяви звездата на "гробарите" на летището в Белград. Другият българин в състава на сръбския шампион Иван Бандаловски, който е възстановен от контузия, обяви готовността си да помогне на тима във важния момент. "Ще играя, където ми каже треньорът, стига да съм полезен. Ляв или десен бек за мен няма значение. Важното е да отбележим гол и да не загубим срещата", отсече надъхано Бандата.

"Армейци" ще викат за "Партизан" на "Борисов Арена". Привърженици на руския гранд ЦСКА (Москва) ше окажат подкрепа на "гробарите", с които са в много близки отношения. Очакванията са над 100 сърби да присъстват на срещата и да дават сили на Божинов и компания. Драконовските мерки около двубоя сериозно изнервиха феновете на сръбския шампион. Половината от тях бяха спрени от граничарите заради липса на застраховки. Двубоят с БАТЕ ще е под номер 100 за "Партизан" в Шампионската лига. От милицията обявиха също, че няма да допускат на трибуните човек без документ за самоличност. В това число влизат и децата под 16 г. За тях се иска акт за раждане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай