Само 11 без пари на "Левски" - Лацио"

Само 11 без пари на "Левски" - Лацио" | StandartNews.com

Гонзо се пуска в мача на националния стадион

Точно единадесет ще бъде броят на безплатните покани, предвидени за юбилейния мач между "Левски" и "Лацио" на 23 май. В това число не влизат футболистите и спортистите, които ще получат награди за заслуги към футболния и спортния клуб.

Единадесетте безплатни покани ще бъдат към президента и премиера, кмета на София, председателят на БФС, председателят на БОК, спортния министър, президентите на ФК "Левски" и на обединените спортни клубове "Левски". Тъй като събитието се финансира изцяло със средствата на привърженици и осигурените от тях спонсори, председателят на ОСК "Левски" Стоян Хранов пожела да заплати номиналната стойност на полагащата му се покана от 245 лева.

В същото време организаторите съобщиха, че Георги Иванов – Гонзо отново ще облече синия екип. Не става въпрос за завръщането му като шеф на "Герена". Той ще се пусне като нападател в мача на "сините" срещу "Лацио".

"За да избегнем спекулации по темата, уточняваме, че двубоят няма да бъде бенефис на този велик футболист в нашата история. Участието на Гонзо ще бъде символ на нашите надежди за едно ново начало във втория век от историята на "Левски", през който мъжеството, характерът и левскарският дух ще бъдат най-важните качества в синия отбор", написаха организаторите.

Очаква се и други сини идоли да зарадват публиката, като се появят на терена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай