Рускиня се закани на Цвети Пиронкова

Пуснаха билети по 10 лв. за Турнира на шампионките

Рускиня се закани на Цвети Пиронкова | StandartNews.com

София. Анастасия Павлюченкова и Саманта Стосър са първите две тенисистки, които пристигнаха в България за Турнира на шампионките в София другата седмица. И двете казаха на летището, че познават най-добрите ни състезатели Григор Димитров и Цветана Пиронкова.

"Да, Григор е невероятен тенисист. Представя се страхотно през този сезон", каза Анастасия, която е тренирала с Гришо в академията на Патрик Муратоглу.

"Аз искам реванш от Пиронкова, тъй като тя ме победи на "Уимбълдън" тази година", обяви още рускинята. Тя добави, че не е спала доста време, чудейки се дали да играе за Русия във финала за "Фед Къп" срещу Италия, или в София.

"Не знам много за България. Никога не съм идвала. Не се случва често да посещавам ново място. Това е възможност да видя нови неща и да се запозная с нови хора", допълни австралийката. "С Пиронкова сме играли два пъти, но тя е сериозен противник. Убедена съм, че с помощта на домакинската публика Цвети ще бъде много силна", допълни Стосър и веднага се качи на специалния си автомобил, който ще я разхожда из София.

Станаха ясни и двете резерви за турнира. Това са Елина Свитолина (Укр) и Ивоне Мойсбургер (Ав). 10 лв. ще струват билетите за тенис надпреварата. Ученици, военнослужещи и пенсионери ще ползват намаление от 20 процента. Пропуските за второто ниво на "Арена Армеец" струват по 100 лв., а за първите редове са по 150. Билетът за ВИП зоната за целия период е 899 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай