Русев влиза в НБА за "Мача на звездите"

Русев влиза в НБА за "Мача на звездите" | StandartNews.com

Българинът и Лана нямат спирка, пак се награбиха в кеча

Българският кечист Русев отново захапа баскетболната звезда Кобе Брайънт. Пловдивчанинът се беше заял с него след новината, че той ще спре активна спортна кариера след края на сезона. "Дядката спира и за това вероятно ще му дадат място в "Мача на звездите" в НБА. Щом е така и аз официално искам да участвам", написа Русев в "Туитър".

Разбира се подобно нещо трудно ще се случи, тъй като Русев е професионален кечист. Той обаче е голям фен на "ЛА Клипърс". Това вероятно е причината българинът да мрази толкова легендата на "Лейкърс". След като нашенецът пусна този коментар в "Туитър", множество фенове приеха идеята. "За това бих дал пари", пише привърженик. "Русев в НБА! Ще ги удря и мачка", коментира друг.

В същото време любовните ласки между българинът е годеницата му Лана нямат край. В поредния епизод на шоуто "Разбиване" двамата отново се награбиха. Този път не на ринга, а зад кулисите. Камерите на шоуто обаче ги хванаха. Според слуховете съвсем скоро Русев и Лана ще се оженят на ринга. Двамата може да си кажат "да" веднага след Нова година в първия епизод от шоуто "Първична сила". Всичко това, разбира се, е само за шоу. Все още не е ясно кога ще е истинската сватба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай