Русев спести $150 бона с бой

Русев (вляво) и аверите му празнуват успеха

Русев спести $150 бона с бой  | StandartNews.com

Българският кечист имитира Роналдо на ринга

Родният ас в световната федерация (WWE) Русев може да си отдъхне. Мирослав Бърняшев, както е истинското му име, спести почти 150 000 долара. Той се появи за поредния епизод на шоуто "Първична сила" с нова играчка. Русев паркира пред залата в Нешвил, където живее, "Мазерати Гран Туризмо", чиято базова цена в САЩК е 143 000 долара. "Тази вечер, който пръв успее да ме хване и хвърли, ще му подаря колата", заяви Русев, който дори се бе изтупал с костюм.

Предизвикателството бе към всичките колеги на българина. Само двама се осмелиха да се пробват, но без успех. Така Миро успя да запази "Мазератито".

Иначе пловдивчанинът участва в мач със своите приятели от Лигата на нациите срещу Луча Драконите, Невил и Долф Зиглър. Очаквано победата отиде за българина и аверите му. По-интересен бе начинът, по който Русев се израдва. Той направи същите движения, които прави любимият му футболист - Кристиано Роналдо, когато вкара гол. Социалните мрежи веднага видяха символиката и се появиха множество клипчета с радостта на Русев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай