Роджърс: Ливърпул може да играе финал на "Уембли"

Роджърс: Ливърпул може да играе финал на "Уембли"  | StandartNews.com

Ливърпул. Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс показа увереност, че неговият тим може да отстрани Челси да се класира за финала в турнира за Купата на Лигата. "Уембли" ще приеме битката за отличието през март, а снощи "червените" завършиха 1:1 срещу лондончани в първия полуфинал на "Анфийлд".

Еден Азар откри от дузпа, а след почивката Рахим Стърлинг възстанови статуквото.

"Гостите сигурно са доволни на хикс, а ние определено заслужавахме победата", коментира мениджърът на мърсисайдци.

"Мисля, че играхме превъзходно. Представихме се на топ ниво. Получи се много добър мач, а те имаха само един точен удар в очертанията на нашата врата, и това бе дузпата. Ние градихме играта много добре, но ни липсваше последния удар. Това все пак е добра основа преди реванша", продължи Роджърс.

"Очакваме Челси да се отвори като домакин, а това ще ни допадне още повече. Без съмнение можем да влезем в реванша с нужното самочувствие и убеденост, че ще постигнем нужния резултат, за да продължим напред", каза още той.

"Разочарован съм, че не получихме поне една дузпа. Диего Коща очевидно игра с ръка в наказателното поле. Техният вратар (Тибо Куртоа - бел.ред.), който направи много силен мач, също игра с ръка извън наказателното си поле", добави мениджърът на Ливърпул.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай