Решиха! Ето кой поема националния отбор

Това сигурно е временен вариант

Решиха! Ето кой поема националния отбор | StandartNews.com

Ново решение по сагата с треньора на националния ни отбор по футбол.

Техническият директор на БФС Георги Иванов отново ще се наложи да влезе в ролята на селекционер, пише "Труд". Веднъж вече Гонзо застана на пожар начело на "трикольорите", след като Ясен Петров подаде оставка при 2:5 от Грузия в Разград. Тогава Иванов записа 1:1 в Гибралтар и 0:0 с Грузия в Тбилиси.

Сега бившият треньор на Черно море и Левски може да се окаже на горещия пост за последните два двубоя от разочароващите квалификации. В тях България гостува на Сърбия и приема Унгария в София.

Към днешна дата това е и най-вероятният план за действие в "Дома на футбола". Идният четвъртък ще се събере Изпълкома, за да вземе спешните решения. Сигурно е, че досегашният селекционер Младен Кръстаич вече е в миналото. А в името на най-доброто решение, Георги Иванов e готов да довърши квалификациите, за да може управленското тяло на футбола ни да има повече време за избор на нов наставник.

Другият вариант е Илиан Илиев, като не е изключено наставникът да продължи работата си в Черно море. Ако се стигне до назначаването му, опитният специалист може да съвместява двете позиции до края на сезона.

Станимир Стоилов гледа към чужбина и евентуален подпис с АПОЕЛ (Никозия). Димитър Димитров-Херо пък не е получавал конкретно предложение, въпреки че името му бе сред потенциалните заместници на Кръстаич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Някой
преди 6 месеца

Той пък Гонзо ши ги оправи ужас

Откажи
Ekspett
преди 6 месеца

Bfs bg iska sachtiq omagusan variant ot desiteletiq ...sram za bg fytbola !!!!!! Vsichki sa otrepki nai meko kazano 😄😄😄😄😄😄😄

Откажи
Андрей Иванов
преди 6 месеца

Еииий не го оставят тоя кокал...Все варианти.Много пара се лапа май.Не подават оставки..а се правят на разбирачи..

Откажи