Решено! Нов Конгрес на БФС и нов сензациозен кандидат

Кога е ще форумът на централата

Решено! Нов Конгрес на БФС и нов сензациозен кандидат | StandartNews.com

Още две новини, свързани с БФС, които ще предизвикат коментари. За датата на Конгреса и за нов любопитен кандидат за шеф на централата.

Извънредният конгрес на Българския футболен съюз ще се проведе на 15 март 2024 година. Това стана ясно след днешното заседание на Изпълкома на родната централа. Както е известно, наскоро Борислав Михайлов обяви дългоочакваната спортна новина, че подава оставка като президент на футболния съюз. Поради тази причина от БФС трябваше да насрочат дата за Конгрес, на който тя да бъде гласувана и да бъде избран нов председател на централата.

След заседанието на Изпълкома бившият шеф на БФС и ПФЛ Валентин Михов разкри, че Конгресът няма да се проведе, както обикновено в Националният дворец на културата в София. Вместо това събитието ще се състои в столичния хотел „Маринела“. Той допълни, че може и да се кандидатира за президент на футболния съюз, тъй като разполага с достатъчно опит.

„Конгресът ще бъде на 15 март в хотел „Маринела. Всички трябва да очакваме да се случи нещо. При тази ситуация в държавата и във футбола ще има много големи кандидатури. Юристите казаха, че няма проблем, че все още Михаил Касабов не е вписан като временно изпълняващ длъжността президент на БФС".

"Имаше спорове за залата. Аз предложих залата на НС, примерно. Няма угодия. Защо да не се кандидатирам за президент на БФС? Имам опит. Трябва да сме спокойни и усмихнати“, обясни Валентин Михов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Таньо Петков
преди 4 месеца

Още един пияница

Откажи