Ралито за суперавтомобили стартира на 12 юни

Ралито за суперавтомобили стартира на 12 юни | StandartNews.com

София. Paradise Center София, който през последните няколко месеца „приюти" мощните машини на Премиум Рали София – Свети Влас и Автокъща MMAuto, ще е домакин и за старта на ралито. На 12 юни от 10.00 часа сутринта пред централния вход на търговския център ще може да се видят едни наистина расови автомобили.

Според информацията, потвърдена ни от организаторите на събитието, в Сезон 2014 ще се включат 30 отбора с обща мощност над 20 000 конски сили. Някои от красавците, които ще са на стартовата линия са Aston Martin DB9 (не един, а цели два) , Ferrari 599, Mercedes SLS Black Series, последно поколение Nissan GTR Black Edition, Porsche GT2 RS, Porsche Panamera Turbo S, Porsche 911 Turbo S 2014, Chevrolet Corvette ZR1, Range Rover Sport Supercharged 2014, Infiniti Q50 S, Audi S5 Black Edition, Audi S8 ... и списъкът със супер коли продължава!

Кордонът от мощни машини ще премине през Серес (Гърция), Сандански – Парк Хотел „Пирин", Пловдив – Планет клуб и ще финишира в Свети Влас с две партита: на 14 Юни в Planet Yacht Club с участието на DeepZone Project и Благотворителна кауза с подкрепата на МВР, отдел „Пътна полиция" и на 15 юни за своя финал в ресторант и пиано бар NOTI.

Суперавтомобилите ще премерят сили на три писти: 12 юни пистата в гр. Серес, 14 юни писта „Дракон" (Калояново), която ще бъде отворена за публика от 10.00 ч. Третата писта ще е достояние само за участващите в Ралито.

И тази година Премиум Рали София – Свети Влас подкрепя каузата „ТОЛЕРАНТНОСТ НА ПЪТЯ" и събитието се организира със съдействието на: Чистота Комфорт – професионално почистване, Eurolink, Sin City - клубът на елита, Партнърс 3M – оторизиран дилър на 3M, VILNER – Your Style Inside, BBC Top Gear Bulgaria и други.

А кой ще е победителят и ще вземе наградите от MMGroup и студио ВИЛНЕР с обща стойност над 10 000 лв. ще разберем на 15 Юни в Свети Влас.

Очакваме Ви на стартовата линия!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай