ПСЖ краде Капело от Русия за €3 млн.

ПСЖ краде Капело от Русия за €3 млн. | StandartNews.com

Париж. Фабио Капело ще бъде новият треньор на ПСЖ, гръмна "Л'Екип". Изданието твърди, че шефът на френският шампион Насел Ал-Хелайфи е готов да плати 3 млн евро, за да вземе италианския спец. В момента 67-годишният специалист е селекционер на Русия и от местната федерация са обявили тази сума пред Ал-Хелайфа като компенсация. Любопитното е, че преговорите за назначението на Капело са водени вчера, навръх рождения му ден. Той е бил представляван от сина си - Пиерфилипо. Двете страни дори са постигнали споразумение за договор за 1+1 години. "В момента си почивам. Ще видим до дни", каза Капело пред испанския в. "Марка".

Изданието допълва, че Дон Фабио ще пътува за полуфиналите и финала на Купата на Конфедерациите в Бразилия. Именно там ще се срещне лично с Ал-Хелайфа и двамата ще подпишат официално контракта.

ПСЖ усилено търси треньор, след Карло Анчелоти най-вероятно ще поеме "Реал" М. С пръст в уста обаче могат да останат шефовете на руския футбол, които веднага възнегодуваха от тази новина. "Капело има действат договор с федерацията", каза шефът на централата Николай Толстой пред "Спорт-Експерс". "На него му харесва в Москва и не вярвам да иска да си тръгне. Ние направихме много компромиси заради него", обяви Толстой.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай