Промени в столичното движение заради реванша на „Лудогорец"

Промени в столичното движение заради реванша на „Лудогорец" | StandartNews.com

София. В София се въвеждат ограничения на движението заради реванша на „Лудогорец" и „Черноморец" (Одеса) на Националния стадион "Васил Левски". Мачът от 4-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа започва в 20 часа. В първия мач „Лудогорец" биха с 1:0 като гости. При победа българският отбор ще се класира за директните елиминации в Лига Европа.

От 7.00 часа до приключването на мача се забранява се влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства по алеите около Националния стадион "Васил Левски".

От 8.00 до 22.00 часа забраната ще важи и за сектори Б и Г на спортното съоръжение. Огранченията се въвеждат и за моста пред националния стадион от 15.00 до 22.00 часа.

От 17.00 до 22.00 няма да може да се спира и паркира на ул. "Гурко" между бул. "Евлоги Георгиев" и бул. "В. Левски" без служебен абонамент. От 19.00 до приключване на срещата по необходимост и по преценка на ръководството на СДВР може да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх".

От 19.00 ч. до приключване на мача частично се променя движението на автобус 75, като се скъсява маршрута му до Военна академия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай