Посрещаха с песни нов в "Левски"

Посрещаха с песни нов в "Левски" | StandartNews.com

С песни и много усмивки започна първият ден на "Герена" за последното ново попълнение на "Левски" Бабатунде Адениджи. Нигерийският нападател се озова от медицинските тестове в зала "Сити Марк Арт Център" в столицата, където "сините" представиха отбора си за пролетта. Събитието бе и старт на кампанията "Левски в училище", чиято цел е малчуганите да научат повече за патрона на клуба - Апостола на свободата. На настроените на гостите, които платиха по 100 лв. куверт, се грижиха Криско и Орлин Горанов. В ролята на домакин влезе Влади Въргала, а Иван и Андрей му помагаха да поддържат високо темпо сред публиката.

"Чувствам се много добре. Всичко е наред. Минах медицинските тестове", заяви Тунде, както наричат галено новото попълнение на "Левски" в родината му. Днес африканецът, за който това е първи отбор в чужбина, ще подпише за 3,5 г. със "сините".
"Не сме го взели за ден или два. Това е инвестиция за бъдещето на "Левски". Очаквам да играе при нас поне 2 години", коментира спортният директор на тима Георги Иванов. Той награди с плакет легендата Емо Спасов. Бившият играч на "сините" навърши на 1 февруари 60 години.

"Първенството за мен е решено на 80% с отнетите ни точки. Аз лично не разчитам на съда в Лозана", завърши Гонзо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай