Полицията на крак за ЦСКА - Зоря

СДВР обяви сериозни мерки за сигурност около мача

Полицията на крак за ЦСКА - Зоря | StandartNews.com

Преди, по време и след провеждане на футболната среща между ЦСКА и Зоря Луханск полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. 

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на зрители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация.

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 18.30 часа.

Въвеждат се и промени в организацията на движението:

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва:

- от 14.00 часа на 07.08.2019 г. до приключване на мероприятието на 08.08.2019г. при сектор "Г" на Националния стадион "Васил Левски".

- от 12.00ч. на 08.08.2019 г. до приключване на мероприятието на моста пред Национален стадион "Васил Левски";

От 20.30 часа на 08.08.2019 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:

- ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви";

- бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх";

бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул."Пейо К. Яворов", съобщават от столичната дирекция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай