Покрили заразен с коронавирус в Бундеслигата

Футболист на РБ Лайпциг е скрит, според "Билд"

Покрили заразен с коронавирус в Бундеслигата | StandartNews.com

Футболист на РБ Лайпциг е бил покри от шефовете на клуба, че има положителна проба за коронавирус. В неделя Марсел Забицер се завърна към играта след мистериозна карантина, която е била пазена в тайна от мениджърите на клуба. От Лайпциг отказаха да коментират твърденията на авторитетните германски издания "Билд" и "Кикер", че двама от клуба са дали положителни тестове дни преди рестарта на Бундеслигата. Единият от заразените е бил именно 26-годишният австрийски национал. 

По всяка вероятност германският РБ Лайпциг е скрил положителната проба за коронавирус на един от своите футболисти. 

В неделя Марсел Забицер се завърна към играта след мистериозна карантина, която е била пазена в тайна от мениджърите на клуба. От Лайпциг отказаха да коментират твърденията на авторитетните германски издания "Билд" и "Кикер", че двама от клуба са дали положителни тестове дни преди рестарта на Бундеслигата. Единият от заразените е бил именно 26-годишният австрийски национал. 

"Кикер" отбелязва, че докато останалите от клуба тренирали, подготвяйки се за започването на шампионата, Забицер е бил под карантина вкъщи и се присъедини към своите съотборници две седмици по-късно. 

Последвалите тестове показали само отрицателни проби и затова футболистът бе отново върнат в състава на Нагелсман и вкара гол при победата над Майнц 05.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай