Сряда,

Платформата за видео тренировки Pulse+ - безплатно!

От: Стандарт -
1199
Платформата за видео тренировки Pulse+ - безплатно!
A
A
A

Pulse+ е първата и единствена дигитална платформа, която дава възможност на трениращия да спортува, където и когато поиска. В галерията на сайта са качени видеоклипове с десетки разнообразни тренировки, водени от най-квалифицираните треньори на Pulse Fitness & Spa, които дават възможност на спортуващите да тренират правилно независимо кога и къде се намират.

Нуждата от такъв тип платформа се появи през последните две години, когато достъпа до спортните зали беше силно ограничен, а желанието на хората да спортуват, беше високо въпреки всичко. Търсенето на алтернативен начин, създаде и Pulse+, който под формата си на платен абонамент, успя да добие множество ползватели за отрицателно време предлагайки разнообразие от различни тренировки като dace тренировки, пилатес, силови тренировки, Pbox и много други.

Тази година, основателите на платформата решиха да започнат да предоставят галерията си от разнообразни тренировки, напълно безплатно за всички посетители на сайта на Pulse+. Причина за това, е че с наближаващото лято, екипът на платформата знае, че желанието на хората да спортуват значително ще се покачи, а галерията с качествени и разнообразни тренировки със сигурност ще им помогне да постигнат всички поставени цели. 

Според тях желанието за спорт и здравословен живот трябва да се подкрепя и насърчава, а Pulse+ прави това, предоставяйки качествени тренировки, с квалифицирани треньори - напълно безплатно!


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички