Пивовари събират семейства на спортен празник

Пивовари събират семейства на спортен празник | StandartNews.com

Семейна спортна инициатива ще събере деца и техните родители на 18 септември 2015 г. в Княжевската градина в София. Събитието е организирано от Съюза на пивоварите в България (СПБ) и Столична община, като част от кампанията "Спортът е по-добрият начин децата да пораснат. Родители, вие можете да повлияете".

С организирането на спортния хепънинг, Съюзът на пивоварите ще отбележи за първи път и Международния ден на социалната отговорност на пивоварния сектор. Общоевропейската кампания отразява усилията и ангажираността на индустрията в подкрепа на политиките за намаляване злоупотребата с алкохол.

Събитието ще се проведе в следобедните часове на 18 септември - между 16.00 и 18.00 ч., в Княжевската градина (срещу Министерство на младежта и спорта). В семейния хепънинг ще се включи и известният волейболист и радетел на семейния спорт Евгени Иванов – Пушката, както и квалифицирани спортни инструктури и експерти, които ще насърчават всички посетители на Княжевската градина да участват в поредица от спортни занимания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай