Пернишко дело тормози ЦСКА

Пернишко дело тормози ЦСКА | StandartNews.com

Свастики върху колата шашнаха Тони Силва

Точно когато облаците над Борисовата градина започнаха да се разотиват, нова драма разтресе ЦСКА. Софийският градски съд е възобновил дело за несъстоятелност на "червените". Това стана ясно от публикация на специалиста по спортно право и мениджър Георги Градев. Причината за решението е фактът, че "армейците" дължат пари на пернишката фирма "Юнис" ООД, която е завела дело срещу тях още преди две години.

"По всичко личи, че ще има синдик до края на годината", пише още Георги Градев във Фейсбук профила си.

Неволите продължават и за крилото Тони Силва, който вкара "историческия" първи гол за ЦСКА през 2015 г. и прекъсна головата суша от 10 двубоя. Вместо да си свирка спокойно, португалецът завари автомобила си надраскан. Хулигани бяха изобразили с остър предмет пречупен кръст. Автомобилът е бил извън ст. "Българска армия", когато се е случил инцидентът. Неотдавна Силва намери колата си със спукани гуми от неизвестни след тренировка в Борисовата градина.

БФС отряза феновете на "червените"

за "Надежда". От централата наредиха на ЦСКА да не допускат повече от 2000 техни привърженици в сектор "Г" на стадиона в "Надежда" за дербито срещу "Локомотив" (Сф) в събота. Това стана ясно след среща между двата клуба, БФС, СДВР и ГДНП. Освен това 700 фенове на "червените" ще могат да се настанят в сектор "А", където обаче по принцип седи агитката на "железничарите". Отпуснатите 2700 пропуска за ЦСКА са около 50% от лицензираната част от стадиона в "Надежда".

От БФС обявиха още, че билети за мача ще се продават до петък включително, но в деня на двубоя всички каси ще бъдат затворени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай