ПАОК ще пазарува от "Левски" и Разград"

ПАОК ще пазарува от "Левски" и Разград" | StandartNews.com

Димитър Бербатов може да бъде обграден от играчи на "Левски" и "Лудогорец" през лятото, научи "Стандарт". Гърците пратиха цели трима емисари на дербито между двата водещи тима в "А" група в събота на "Георги Аспарухов". Комшиите ще обновяват отбора през лятото и в полезрението им за влезли легионери от "Герена" и Разград.

От "сините" интерес за "черно-белите" представлявал Мигел Бедоя, чийто договор изтича и все още се водят преговори за подновяването му. Агентът му пристигна в България и днес или утре ще се изправи пред шефовете на "Левски". Както е известно Мигел е раздвоен заради половинката си. Тя настоява да се махне от България. Бедоя може да излезе тънко на гърците, но не и някоя от звездите на "Лудогорец". Босът на ПАОК Иван Савидис ще трябва да се бръкне здраво за Вандерсон, Кешеру или Натанаел. Последният е спряган и за "Спортинг".

Иначе за трансфер в "Левски" се размечта Светослав Дяков. И той най-вече заради феновете. "Публиката е уникална, предполагам какво е да играеш пред фенове всеки път. То на мен ми е кеф, а представям си на играчите на "Левски" как им е", коментира халфът.

Това 0:0 е по-добро от 5:5

или 2:2 в някои предишни мачове между други отбори, скочи треньорът на "Левски" Стойчо Стоев. "Когато се вкарат повече голове всички са радостни, особено медиите. А никой не казва, че сега имаше динамика, надиграване и търсене на гол от първата до последната минута. Доволен съм, защото не отстъпвахме по нищо на "Лудогорец". Нормален резултата между два равностойни отбора", продължи Стоев и разбуни духовете с интересно сравнение.

"Финансово няма как да се доближим до тях, но игрово можем. Нашата селекция е за 300 000, а тяхната за 6 млн. "Райо Валекано", или хайде "Валенсия", трудно могат да победят "Реал". С катаклизми и добри игри ще променим нещата", обяви Стойчо. Треньорът допълни, че има какво да се желае от Де Ноойер. Холандецът бе един от най-добрите на "Герена" през есента, но от Нова година не прилича на себе си. Затова разбира се спомогнаха и контузии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай