Опровергаха слуховете за уволнения в Левски

Лично изпълнителният директор на "сините" разкри какво става в клуба

Опровергаха слуховете за уволнения в Левски | StandartNews.com

Изпълнителният директор на ПФК Левски Павел Колев използва Фейсбук като за опровержение на редица слухове, които се появиха в последните дни в медийното пространство. Той написа, че няма да позволи клубната страница да става "платформа за опровержения и уточнения" и че домакинът, шофьорът и треньорът на вратарите не са освободени и ще продължат да работят за Левски. Ето какво написа той:

"Вярвах, че Левски трябва да излезе от спиралата на постоянните опровержения на всеки слух, който се понася в публичното пространство. Трудно ще е. Това е първият и, моля се, последният път, в който ще използвам личната си страница, за да напиша фактите. Не е редно, но явно няма друг начин. Другият начин е да превърнем сайта на Левски в платформа за опровержения и уточнения. Няма да стане!

Факт 1:
Миналата седмица разговарях с Дафо по телефона, направиха го и други служители на клуба, пожелах му бързо възстановяване и го уверих, че може да разчита на подкрепата на клуба и ще поемем всички разноски по лечението му.
Лъжата: Дафо е бил уволнен, докато лежал в болница (дали идиотът, разпространил това, си е давал сметка какво можеше да причини на бате Дафо с тая "велика" новина, ако не бях говорил с него предварително, за да му кажа, че няма такова нещо, нямам идея. Съмнявам се.)

Факт 2: 
Божката - домакинът, си работи всеки ден на стадиона и за беда на "информираните" и с него съм разговарял още миналата седмица, защото и до мен достигнаха някакви слухове. Успокоих го, обсъждахме екипировката и началото на подготовката. Възпитан съм в убеждението, че разговорът между двама мъже трябва да си остане между тях. Затова и не обръщах внимание на глупостите, които се говореха междувременно, но явно съм подценил мащаба на простотията.

Факт 3:
Димитър Иванков не е бил освобождаван от Левски. Ще се оперира на 20 юни, защото от 5 месеца работи със скъсан менискус. Клубът ще плати операцията и възстановяването. Чакаме го да се върне в края на годината, по-силен отпреди".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай