Опашка за снимки с Ицо на "Армията"

Опашка за снимки с Ицо на "Армията" | StandartNews.com

Легендата надъха ЦСКА за битката на "Ямача"

Христо Стоичков се завърна за пореден път с гръм и трясък на "Българска армия". Носителят на Златната топка изненада "червените" сутринта. Както е известно, Камата е у нас заради американци, които снимат филм за него. Една от задължителните дестинации, разбира се, е ЦСКА. Стоичков успя да хване футболисти на сбора преди мача с "Хасково". Срещата е днес от 13,00 часа на "Ямача".

"Лафспорт" успя да хване Камата, който разговаря известно време със Стойчо Младенов. После Стоичков ще погрижи за настроението на играчите с майтапи. "Армейците" от своя страна пък заформиха опашка. Новобранците в отбора, а и някои от "старите пушки", се наредиха, за да си направят снимки с Ицо. По-късно "червените" направиха тренировка в "Царско село" и оттам се отправиха към Хасково.

Контузеният, а и наказан, Тончи Кукоч пък взриви мрежата с поредна серия от постове. Защитникът снима как му дупчат крака с инжекции, а след това как се кефи на джакузи със сънародника си Оршулич. Дори и да се възстанови, хърватинът пропуска заради наказание дербито с "Лудогорец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай