Официално: Манолев вече не е играч на ПСВ

Официално: Манолев вече не е играч на ПСВ  | StandartNews.com

Айндховен. Българският национал Станислав Манолев вече не е футболист на ПСВ Айндховен. Манолев от днес е свободен агент, след като разтрогна договора си с холандския клуб. Новината съобщи директорът на "филипсите" Марсел Брандс и бе оповестена на официалната страница на тима. Контрактът на родния талант трябваше да изтече в края на настоящия сезон.

Брандс съобщи, че Манолев ще се завърне в България, където трябва да поддържа форма с тима, от който премина в ПСВ - Литекс.

"Искаме да благодарим на Станислав за годините в ПСВ. Той е пример за професионалист, който се справя с всички колебания. Изключително зрял играч, винаги с добро отношение към съотборници, екип и фенове", коментира директорът, като заяви още, че всички в клуба пожелават на българина успех занапред.

Манолев изпадна в немилост в ПСВ още миналата година, когато бе отдаден под наем на Фулъм. Лондончани обаче не се възползваха от възможността да го привлекат за постоянно и през лятото той се върна обратно в Айндховен, където през повечето време играеше за втория тим на ПСВ.

Българският национал бе трансфериран в ПСВ Айндховен през 2009-та, и има над 120 мача за "филипсите", както и спечелена Купа на Холандия, и участия в евротурнирите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай