Очи в очи - Кобрата срещу Джошуа

Двамата се изправиха на традиционната пресконференция

Очи в очи - Кобрата срещу Джошуа | StandartNews.com

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се изправиха очи в очи за първи път преди съботния им мач в "Уембли Арена" в Лондон, където са заложени титлите на британския шампион.

По традиция това става на официалната пресконференция преди такива двубои.

Заради пандемията присъстващите журналисти бяха малко, а българските липсваха поради вече известните забавяния и проблеми, които им бяха създадени.

Двамата боксьори също изразиха очакванията си за мача, а след това застанаха очи в очи. В продължение на няколко секунди те не отделяха поглед един от друг, а Кубрат дори каза нещо на опонента си.

В първия момент не стана ясно какво, но след това промоутърът Хънр призна, че българинът е пожелал успех на своя опонент, като иска двамата да направят супер мач.

"Да, готов съм да се бия. Мина много време, много чакане, но ето, че най-сетне съм тук.

Помните какво стана през 2017-а, тази контузия, заради която просто не можех да се бия за победа. Тогава казах на треньора си, че трябва да отложим, а един ден пак ще стигна до този мач.

Имам всичко нужно, за да стана шампион. Уважение към Антъни, той е олимпийски шампион, световен шампион на професионалния ринг. Той е наистина страхотен боксьор, но аз съм готов да стана световен шампион", каза Кубрат Пулев.

"Мотивиран съм, гладен съм, трябва да храня семейство, да правя бизнес с приятели. Не ме интересува дали получавам нужното уважение, в края на деня гледам собствения си успех, а не мнението на другите.

Удряли са ме най-силните в света, но ето, че още съм тук.

Познавам Кубрат от много години, бях в лагера на Кличко, преди да се бие с него. Подготвен съм да стигна до последния гонг с него, убеден съм, че мога да издържа 12 рунда без проблеми", каза и Антъни Джошуа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай