Носител на "Оскар" надъха Исландия

Носител на "Оскар" надъха Исландия | StandartNews.com

Исландските национали бяха напълно неизвестни преди старта на Евро 2016, а сега се радват на подкрепа от цял свят. Холивудският актьор Ръсел Кроу призова всички да стискат палци за новите му любимци в днешния мач с Франция.

"Извадете наяве скрития викинг във вас и викайте за тях", написа носителят на "Оскар". Вратарят на "петлите" Юго Лорис бе попитан какво мисли за ВИП поддръжката, на която се радват тазвечершните му противници. "Исландците постигнаха страшно много", измъкна се от провокацията вратарят.

Вестник "Екип" информира, че голяма част от френските национали са фенове на филма "Гладиатор", в който главната роля играе именно Кроу. Нападателят Андре-Пиер Жиняк даже гледа кадри от лентата преди всеки важен мач, за да се мотивира допълнително.

Уго Лорис демонстрира безупречни обноски за втори път на пресконференцията, когато бе попитан за звездата на "викингите" Гюлфи Сигурдсон, с когото играха заедно в "Тотнъм". "Той е прекрасен човек. Освен това е и топ играч. Много е подценяван, защото е исландец, но хората в Англия го ценят много. Беше отличен през втория полусезон и помогна много на "Суонси" да се спаси от изпадане. Безупречен е пред противниковата врата, играе и с двата крака, може да центрира добре от статични положения или от игра", изчетка съперника си Лорис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай