Неймар се завръща в игра

Звездата ще поднови пълноценни тренировки с ПСЖ скоро

Неймар се завръща в игра | StandartNews.com

Бразилската звезда Неймар най-после се възстанови от тежката травма, която получи преди два месеца и половина. Той вече се присъедини към Пари Сен Жермен и от сряда се очаква да започне пълноценни тренировки с отбора. 

Той получи счупване на костица в стъпалото и претърпя операция, заради която беше в лазарета в този период, а част от възстановяването му мина в родината му. След това мина специален курс на терапия с физиотерапевтите на отбора, преди вече да получи зелена светлина да тренира с останалите играчи. 

Преди да се появи на заниманието, бразилецът все пак ще мине едни последни тестове, но те са просто контролни. Очаква се да се появи на терена след около 15 дни, когато навакса напълно изоставането във физически план спрямо останалите. 

Неймар се контузи на 23 януари срещу Страсбург в мач от турнира за Купата на Франция. До края на сезона за парижани остават още 9 мача в Лига 1, както и евентуално два за Купата, като до включването в игра на голямата си звезда всякаква интрига за остатъка от сезона им може да е приключила. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай