Невиждана война! Реал и Барселона побесняха

Много тежки взаимни обвинения

Невиждана война! Реал и Барселона побесняха | StandartNews.com

Реал Мадрид губеше с 2:0 у дома от Алмерия, но в крайна сметка успя да направи обрат и да победи с 3:2 в мач от последния кръг на Ла Лига. Гостите твърдяха след мача, че са били ограбени от реферите. След всичко това президентът на Барселона Жоан Лапорта също коментира ситуацията.

"Срамота е. Случилото се на "Бернабеу" е позор. Мисля, че съдийският екип трябва да коментира натиска, който оказват на реферите“, каза Лапорта и продължи: „Ако не отговорят, всички ни оставят в лоша позиция. Трябва да разберем, че всеки си върши работата“, обясни цитираният от "Труд" Лапорта.

„Спомням си дузпата в мача с Хетафе, която не беше отсъдена, епизода с Рафиня в наказателното поле в мача с Райо, отменения гол на Жоао Феликс. Не оправдания, а реалност. Реферски грешки. Сблъскваме се с такива ситуации дори в 94-ата минута. Щяхме да имаме още шест точки. Но това е, трябва да продължим да работим“, каза треньорът на Барселона.

Директорът на RMTV Хесус Алкаиде пък добави: "Любопитно е, че на Шави Ернандес нещата, които се случват в Ла Лига, му се струват странни, а на практика през цялата му футболна кариера в продължение на 20 години неговият клуб е платил 8 млн. евро на заместник председателя на съдиите. Това са общо 600 мача в кариерата му като играч на Барселона. Не го казваме ние, а съдът, прокуратурата и Гражданската гвардия."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай