Четвъртък,

Не пускат без билети до "Васил Левски"

От: Пламен Вълков -
Не пускат без билети до "Васил Левски"
A
A
A

Фенове, които нямат билети за финала за Купата на България между ЦСКА и „Локомотив“ Пловдив ще бъдат спирани още на пропусквателните пунктове, които са изградени около националния стадион „Васил Левски“. Органите на реда ще следят и за фалшиви пропуски. Заради появили се информации, че част от привържениците ще направят опит за фалшификации охранителите ще бъдат снабдени със специални ултравиолетови лампи, които да проверяват автентичността на билетите.

Според наша информация органите на реда ще следят и публикации в социалните мрежи, които целят да провокират напрежение у привържениците и да се създадат безредици около арената на сблъсъка между ЦСКА и „Локомотив“ Пловдив. На тях ще бъде търсена и наказателна отговорност.

Източници на …. преди минути опровергаха и появилата се информация, че допълнителни билети ще бъдат пуснати в продажба за феновете на „армейците“ на касите на националния стадион „Васил Левски“, защото те остават затворени, а подобни фалшиви новини, че всички желаещи ще бъдат допуснати на трибуните, най-вероятно са пуснати с цел да се подготвят провокации.

 Организаторите на финала за Купата на България и представителите на Столичната дирекция на вътрешните работи гарантираха, че ще бъдат предприети драконовски мерки за сигурност преди, по време и след футболната среща.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички