Национал смени "Левски" с Лудогорец

Национал смени "Левски" с Лудогорец | StandartNews.com

Разград. Нападателят Стивън Петков вече е футболист на Лудогорец, информира официалната страница на шампионите. Талантът подписа с шампионите като свободен агент като преди това бе част от "Левски".

Той обаче няма да се присъедини към лагера на тима в Англия, тъй като е част от националния тим U 19, на който предстои участие на европейско първенство в Унгария. Част от този отбор са други две нови попълнения - Преслав Петров и Александър Василев.

Ръководството на Лудогорец подписа контракта с Петков след консултации със спортно-техническия директор Методи Томанов и треньора Стойчо Стоев, които обявиха, че са наясно с качествата на играча и биха желали да го имат в състава.

Стивън Петков ще бъде представен като играч на Лудогорец след приключване на лагера на юношеския национален отбор. Петков е петото ново попълнение на шампиона.

Освен споменатите Преслав Петров и Александър Василев Лудогорец привлече бразилеца Вандерсон и колумбиеца Браян Ангуло.

Все още не е ясно дали Лудогорец ще привлече Абел Анисе от Ботев Пд. "Канарчетата" вчера обявиха трансфера за финализиран, но по-късно стана ясно, че футболистът не може да договори личните си условия с разградчани.

Вчера пък Лудогорец победи с 4:2 Стяуа Букурещ в контрола от подготвителния лагер в Англия. Головете отбелязаха Светослав Дяков, Марселиньо, Роман Безяк и Шоко. Освен че вкараха четири попадения на един от най-силните балкански отбори, орлите пропуснаха и две дузпи чрез Светослав Дяков и Христо Златински.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай