Надъхват Аржентина с вицове

Надъхват Аржентина с вицове | StandartNews.com

Аржентина се готви за първия си мач от световното първенство с шеги и закачки. В неделя вечер "гаучосите" играят с Босна. Известната комедийна група "Лос Америконс" се срещна с отбора в хотела им "Бара да Тижука" в Рио де Жанейро вчера. Едгардо Соса, Диего Масиел и Сантяго Домингес се запознаха с Меси и компания, след което започнаха със скечовете и вицовете. Тримата актьори пропътуваха цели 2500 км, за да се видят с любимците си. За да пестят време, те почти не спираха по хотели, а се редуваха зад волана. "Ние сме приятели с Диего Марадона. Той ни е голям фен", каза Едгардо. "Нека обаче не вдигаме много шум, защото може да изплашим Меси", пошегува се Соса. "Дано успеем да разсмеем аржентинците. С настроение те могат да убият Босна от футбол. Ще гледаме и мача на "Маракана". Ще бъде супер", добави Домингес.

Междувременно ФИФА започна дисциплинарно разследване срещу Аржентинската футболна асоциация, след като играчите подкрепиха Малвинските острови. В контролата срещу Словения (2:0) миналата седмица футболистите се наредиха зад плакат, който призовава за суверинитет на островите, които са под контрола на Великобритания.
В същото време босненските национали нападнаха Диего Марадона за селфита. Един Джеко и компания използваха деня преди мача, за да се снимат с легендата на Аржентина, който е в Рио де Жанейро, за да коментира Мондиала за венецуелска телевизия.

"С един от най-великите играчи в света", написа вратарят Асмир Бегович под снимката с Дон Диего в профила си във Фейсбук. Съотборникът му Харис Медундженин също се дореди за селфи. "Обичам този човек. Той е идолът", разкри халфът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай