Мюлер и Лам пеят на партито на "Байерн"

Мюлер и Лам пеят на партито на "Байерн" | StandartNews.com

Гуардиола се сбогува с Мюнхен завинаги

С шампионско парти "Байерн" отпразнува рекордната 26-а титла. След победата с 3:1 над "Хановер" играчите получиха Салатиерата и златните медали и с удоволствие изпълниха "бирения" ритуал, който им беше забранен миналата седмица в Инголщад, поливайки се с огромни халби. Вечерта всички се събраха в огромната зала на мюнхенския "Постпаласт", в компанията на женския отбор на "Байерн", който също стана шампион. В центъра на купона бяха Томас Мюлер и Филип Лам, които се изявиха като вокали, подкрепени от американската поп-рок група "OneRepublic", поканена да свири. А Роберт Левандовски беше най-активен на импровизирания дансинг.

Хосеп Гуардиола, който постигна рекордна успеваемост от 80,4% начело на отбора, чистосърдечно призна, че си тръгва завинаги. Треньорът, който беше дошъл на партито с жена си и детето си, и получи специална благодарност от президента Карл-Хайнц Румениге, заяви: "Не мисля, че някога ще се върна пак в "Байерн". Отборът има нужда от нов треньор, за да се изкачи на по-високо ниво. Опитът, който натрупах тук, е различен от този, който натрупах в "Барселона" и станах още по-добър."

Подобно на "Барселона", на следващия ден "Байерн" отпразнува титлата и с феновете на "Мариенплац" и обра овациите им от терасата на кметството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай