Мурсия с картбланш поне за една година при "сините"

Мурсия с картбланш поне за една година при "сините" | StandartNews.com

София. Пепе Мурсия ще остане поне година начело на "Левски", отсече днес спортният директор на сините Гоерги Иванов. Испанецът бе представен преди официалното занимание на тима в 18 часа.

Политиката на "Левски" няма да бъде да се сменят по 4-5 треньора на сезон. Това са различни стилове и ние искаме да изградим нещо крачка по крачка, обяви още Гонзо. Той разкри също, че Веселин Минев няма да се завърне на "Герена"- левият бек е предпочел да си остане в Ботев.

На нас ни трябват играчи, които играят със сърце и душа, както се казва, а не да мислят за 2 000 или 3 00 повече, каза още той.

В щаба на Мурсия остават Руслан Михайлов, Ясен Екимов и Елин Топузаков. "Сините" обаче ще имат нов лекар. Това е Марин Иванов. Гонзо обяви, че все още "сините" не са се разбрали за играчите, които ще бъдат освободени, но обяви, че няма да разкрива имената им докато това не стане факт.

"Левски" все още не са се договорили за набелязания от тях методист за школата. Това ще стане до няколко дни, като той ще отговаря за представянето на всички отбори от деца до доминиращия отбор.

"Знам какви са отговорностите- шампионска титла, евротурнири, ако не бях запознат с тях, нямаше да съм тук", обяви новият треньор на тима Пепе Мурсия.

Викторио Павлов е избран да води дублиращия отбор на "сините", стана ясно от пресконференцията днес. Както е известно, от новото първенство ще стартира дублираща група, в която ще може да вземат участие играчи над определената възраст, както бе досега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай