„Мтел атлетика за младежи” с финал на ст. „Васил Левски”

„Мтел атлетика за младежи” с финал на ст. „Васил Левски” | StandartNews.com

Изключително популярна верига от състезания в цяла България "Мтел атлетика за младежи" ще направи големия си финал на 3 октомври на ст. "Васил Левски" в София.

На стадиона на който са поставени не един рекорда ще дойдат деца от цяла България. Стартът на финалното състезание е в 9,00 ч, а награждаването в 11,30 ч. Победителите в крайното класиране освен медали и купи ще получат и мобилни телефони от генералния спонсор на веригата Мтел. Преди последното състезание начело в трибоя при момичетата е Вивиан Кръстева ("Рилски атлет" - Самоков) със 760 т. При момчетата води Александър Димитров ("Дунав" - Русе) с 883 т.
Програмата "Мтел атлетика за младежи" продължава по училищата в София и страната през октомври и ноември, като нейната цел е да се запалят нови деца за олимпийски спорт №1. От началото на годината досега през "Мтел атлетика за младежи" са преминали 3200 деца от София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Русе, Горна Оряховица, Велико Търново, Мездра, Враца, Самоков, Шабла, Харманли, Трявна, Габрово, Костинброд, Добрич, Правец и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай