Мъри с призив: Всички в Левски с оставки на 1 януари

Ако се разкарат излишните чужденци, ще може да се построи Сектор Б, заяви Стоилов

Мъри с призив: Всички в Левски с оставки на 1 януари | StandartNews.com

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов влезе с бутонките на сегашното ръководство на "Герена". Роденият в Хасково специалист призова с идването на новия изпълнителен директор в клуба, всички шефове  да подадат оставки още на 1 януари.

"Явно не са точните футболни хора в клуба. Всеки вика аз съм голям левскар, а стоят там да получават заплата. Мисля, че с идването на новия изпълнителен директор на 1 януари, всички трябва да бъдат освободени и той да прецени кой да назначи. Резултатите са катастрофални. На 1 януари всички, които работят в клуба, трябва да са с оставките", каза Стоилов пред журналисти, предаде Канал 3. Той се изказа крайно негативно и за чужденците в Левски, които получават огромни заплати, а дори не попадат в групата на отбора за мачовете.

Стоилов смята, че ако се махнат тримата чуждестранни нападатели, за един месец ще се съберат парите за глобите на клуба, а за една година ще може да се изгради и нов сектор.

"Жалко, че се стига до глоби и наказания. Аз мисля, че всичко ще се плати, но не трябва да се стига дотук. Губят се пари така. Мисля, че е време да се помисли за изграждане на нов стадион и нова тренировъчна база за децата. Така може да се запази идентичността на клуба и да се развие до такава степен, че да е печеливш. Мисля, че няма да се допусне Левски да тръгне по пътя на ЦСКА", добави той.

"Правят се излишни разходи за футболисти, които даже в групата на влизат. Левски има четири или пет централни нападатели, от тях тримата чужденци даже и не играят. Ако само те се махнат, от заплатите им за един месец ще платим глобата, а за една година ще построим Сектор "Б". Не може на резерви да се дават такива заплати. Нещата са елементарни - не трябва да се взимат излишни играчи. Когато имаш 16 или 20 чужденци и играят седем... това е катастрофа. Като се видях за първи път със Спас Русев му казах да внимава със съветниците, сега му препоръчвам да си ги смени", каза още Стоилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай