Моуриньо скочи на Мойс: Той е виновен за сагата с Рууни

Моуриньо скочи на Мойс: Той е виновен за сагата с Рууни  | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че колегата му начело на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс е виновен затова, че Уейн Рууни попадна в центъра на трансферна сага през лятото.

Португалският специалист заяви, че "сините" от Лондон са отправили своята оферта за нападателя на "червените дяволи" едва тогава, когато Мойс определи Рууни за втори избор в атаката на тима.

Моуриньо разкри, че Челси ще отправи трета оферта за Рууни, а това ще се случи след дербито между двата тима тази вечер. На няколко пъти досега обаче мениджърът на Юнайтед заяви, че няма намерение да се разделя с английския национал.

Sky Sports пише още, че Моуриньо няма да е сред най-харесваните хора на "Олд Трафорд" довечера. "Защо? Защо да са срещу мен? Не съм аз казал, че Рууни ще е втори избор за мен. Ние се опитваме да привлечем футболист, който е определен за втори избор. Не искаме да взимаме Робин Ван Перси", каза португалският спец.

"Феновете не трябва да са срещу мен. Ако аз определя, Рамирес за втори избор, и кажа, че ще играе само когато Лампард е уморен или контузен, ако някой дойде за Рамирес, никой няма да се сърди", обясни още Щастливия.

На въпрос, дали Мойс е виновен за ситуацията с Рууни, Моуриньо отсече: "Разбира се".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай