Моуриньо: Дрогба ще се върне в Челси

Моуриньо: Дрогба ще се върне в Челси  | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че Дидие Дрогба трябва да се върне някой ден в клуба, като дори намекна, че може да се пробва за нападателя през лятото.

Португалският спец ще има възможност да се събере с Дрогба още тази вечер - в реванша срещу Галатасарай от Шампионската лига.

Националът на Кот Д'Ивоар изкара осем сезона в Челси, като в последния си мач за тима изкара дузпа във финала на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен през 2012 година.

"Той е футболист на Галатасарай, знаем, че е свободен агент и знаем, че контрактът му приключва през лятото. Но сега не е правилният момент да говорим за него", заяви Моуриньо.

"Но мисля, че това ще се случи някой ден. Кога точно - не знам. Като футболист, като треньор, като посланик - следващата година, след пет или след десет години, също не знам", коментира още мениджърът на "сините" от Лондон.

"Без съмнение Дрогба е един от най-важните футболисти в историята на Челси. Мисля, че нашите фенове ще се съгласят с мен. Дали е същият футболист на 36 какъвто беше на 26? Мисля, че никой не е такъв, но със сигурност е един от най-добрите нападатели в света", каза още Моуриньо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай