Моуриньо: Азар забрави колко е часът

Моуриньо: Азар забрави колко е часът  | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо обясни защо Еден Азар не е попаднал дори и в групата на лондончани за двубоя от Шампионската лига срещу Шалке 04. "Сините" спечелиха с 3:0.

"Азар забравил колко е часът", коментира португалският спец. "Не искам да лъжа. Азар не е контузен. Той забрави за времето", добави Моуриньо като стана ясно, че белгиецът е пропуснал важно тренировъчно занимание.

"Нека да приключим тази история. Той е дете, децата правят грешки. А бащите трябва да са умни и да образоват синовете си", допълни Щастливия. "Той не игра, а искаше. Тъжен е, защото искаше да е на терена. Днес спечелихме без него, но в събота той отново ще е в тима. Точка."

"Доволен съм от представянето срещу Шалке. Бяхме стабилни, държахме топката. След първия гол играхме така, както искахме. Всички работиха здраво особено крилата. Когато си връщахме топката, винаги бяхме агресивни. Това е много важно за нас", коментира Моуриньо.

"Любимите ми играчи са тези, които печелят мачовете за мен, а не тези, които ги губят. Самуел работи с мен в най-силния сезон в моята кариера. Тогава спечелихме всичко. Така че в момента се намира в добра позиция", заяви Моуриньо за камерунеца, който снощи вкара два гола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай